Наша основна цел е да

Предоставяме на клиентите ни бързо и качествено обслужване с гарантирано качество.

Сервиз апарати за кръвно

УСЛУГИ

  • тест и регулиране на механичен манометър
  • тест и регулиране на електронен апарат
  • ремонт на всички марки и модели електронни и механични апарати за кръвно налягане
  • осигуряване на резервни части за механични и електронни апарати като манометър, стетоскоп (слушалки), маншети и др.
Ремонт на апарати за кръвно в софия

Ако се намирате в град София, можете на ни намерите на следните обекти. Донесете ни Вашият апарат и ние на място ще направим базисна оценка на неговото състояние. При възножност апаратът ще бъде отремонтиран на място. В противен случай, срокът за изпъление на сервизната работа е от 24ч до 48ч.

Разбираме, че придвижването до нашите обекти може да бъде затруднение за нашите клиенти, затова в района на град София предлагаме услугата за приемане и доставка на Вашия апарат директно до Вашия дом. Стойността на тази услуга е 5 лв и се договаря допълнително с клиента.

Ремонт на апарати за кръвно извън софия

Работим активно с клиенти извън град София. Необходимо е да изпратите Вашия апарат до офис на ЕКОНТ- София, ул. Одрин. Ние ще направим необходимият ремонт и ще Ви изпратим апарата с наложен платеж. За допълнително инфомация за тази услуга можете да се свържете с нас тук

Срок за отремонтиране

Ние разбираме колко е важно за всеки наш клиент да изолзва своя апарат за кръвно налягане ежедневно. Именно затова ние ще направим всичко възможно да тестваме и отремонтираме апарата при Вашето първо посещение. В противен случай стандартният срок за изпълнение на ремонтната дейност е от 24-48ч. Веднага след като повредата е отстранена ще ви информмираме, за да можете да вземете Вашия апарат обратно.

Цени на сервизните услуги

Цените на сервизните услуги зависят от състоянието на апарата и от необходимите материали за неговия ремонт. След като направим диагностика на неговото състояние ще се свъжем с Вас, за да Ви информираме за цената на ремонта. Стъпки по отремонтирането на апарата ще бъдат предприети след одобрение от Ваша страна за цената на ремонта.

При невъзможност за отремонтиране на апарата, клинетът не заплаща такса.